ארגון הסגל האקדמי בטכניון

"על טעם ועל ריח", תזמורת הקאמרטה הישראלית ירושלים.

תאריך: 15 בנובמבר, 2017
מיקום: אולם צ'רצ'יל

מנצח: זיו קוז'יקרו, מרצה: יאיר היידו
סולנים: גיא פלץ בריטון  קרן הדר סופרן
שמחת החיים, המסיבות, האירועים הדתיים והחילוניים ועוד שילבו משחר ההיסטוריה האנושית בין מוסיקה, משקה חריף ויין. גידולי היין מוזכרים בתנ"ך ובכל התרבויות העתיקות. המשקאות החריפים יותר, ובעיקר הקוקטיילים, הם המצאה חדשה יותר.
יאיר היידו, בנו של המלחין אנדרי היידו, נחשב למומחה מספר אחד בארץ ליין ולאחד המומחים הגדולים בעולם.
בין היצירות שיושמעו יהיו קטעים מ"קנטטת הקפה" של באך, בכחנליה מתוך  האופרה "שמשון ודלילה" שירי שיכורים איריים, פולקה שמפניה של יוהאן שטראוס, קטעים מ"שירי יין ואהבה" של יוסף ברדנשוילי, שיר השיכור של ג'ו עמר ויצירה חדשה על קוקטיילים מאת עודד זהבי בשם Happy Hour.